X


-Unde te duci ? intreba Elena ingrijorata.
-Trebuie sa vorbesc cu Sam, neaparat. Nu, nu mai pot sta degeaba, imi pare rau . Dar chiar nu pot. Trebuie sa-mi ajut fratele , si tu trebuie sa te …Sa te intalnesi cu fosta ta iubire, sa discutati si sa vedeti ce simtiti unul pentru celalant. Si ca sa puteti face asta, iar eu si Sammy sa salvam lumea, trebuie sa joc pe „Moartea”! rostise Dean punctual.
-Dean, nu mai conteaza. E adevarat, simteam ceva puternic pentru el prima data cand te-am cunoscut, dar cu timpul am realizat ca aia nu era dragoste, era vinovatie ! Ma simteam vinovata ca l-am parasit , iar atunci cand am avut ocazia sa ma intorc la el, nu am facuto. Acum, totul s-a schimbat. Inca ma simt vinovata, dar nu si indragostita, nu de el ! spotise ea firav.
-Fato, eu nu…
-Stiu, e ok! Nici nu ar trebuii, iar eu sunt o proasta ca am facuto, dar am comiso si trebuie sa-mi asum faptele.
-Ohh ,te rog! Nu mai vorbii asa, poate ca nu simt ceva puternic pentru tine , dar tot simt ceva. Ce naiba, doar sunt cu tine de 4 luni, ar fi insensibil si neomenesc sa nu simt ceva pentru tine , orice. Da-le incolo de responsabilitati, da-le incolo de fapte. Tu, tu esti Elena, ok? Iubita lui Dean Whinchester, si fata lu’ tati, bine?Nu trebuie sa asculti de nimeni si sa te simti vinovata ! rase el incet .
-Da….Probabil ca asa e . fortase ea un zambet.
-Nu ca probabil , oke ? Hai, zambeste! Pregatestete !
-De, de ce ?nu intelese aceasta.
-Facem o calatorie pana la Bobby. Sam vine acolo ! ii explicase el.
-Dar Ruby, vine si ea ? intrebase Elena repede.
-Nu, nu stiu ! Nu cred .rostise el in soapta.
-Oke , da-mi 5 minute.
Dean plecase, lasand-o sa se pregateasca. Ii parea rau ca nu o incurajase asa de tare. Chiar tinea la ea, si chiar o iubea putin, dar nu era normal . Stia ca daca se indragostea, in special de ea, v-a putea pierde totul.
Se urcase in masina , dand drumul la muzica. Pe fundalul gandurilor lui se auzea „Stairway to Heaven” de la Zeppelin-si da, avea si melodia aceasta- . Incercand sa se concentreze la melodie , nu la ganduri, se lasase purtat de val. Cand revenise la realitate, isi dase seama ca trebuia sa face ceva, acum. Nu numai pentru Sammy, dar si pentru Elena. Sa-i arata ca cuiva ii pasa, ca lui ii pasa. Scoase inelul din sertarul portierei si se uitase lung la el. Daca era sa faca ceva trebuia sa o faca acum.
-Fuck it
Acesta isi puse inelul si totul devenise o alta lume. Aceeasi lume in care era si innainte, dar aici lumea din jur nu se uita ciudat la masina lui, si nu fredona uneori pe melodia celor de la Zeppelin, ceea ce insemna un singur lucru: Nu il puteau vedea.
¬Acasa la Bobby¬
Ploaia batea in geamul crapat, dand sa intre printre crapaturile acoperisului. In coltul camerei, o galeata se misca de colo-colo, incercand sa prinda ploaia ce intra nepoftita in casa batranului vanator. Sammy, statea linistit pe canapea , pierdut in gandurile lui intense, pierdut in amintiri demult traite, demult pierdute. Incercand sa nu se afunde mai tare in ganduri acesta deschise o conversatie intre el si Bobby.
-Unde naiba e Dean ?rostise el incet.
-Il cunosti si tu, poate are probleme cu masina sau nu stie ce sa asculte. spuse nonsalant Bobby.
-Da, poate..
¬Restaurantul Giffers¬
-Wow, cum am ajuns aici ? se mirase Dean.
-Eu te-am chemat! rostise Tessa facand 2 pasi mai aproape de Dean.

Reclame

6 gânduri despre “X

  1. De ce asa de scurt?!?! Y U NO WRITE LONGER CHAPTERS?!Esti nebuna,nu stii cum irosesti tot ce ai de dat daca nu scrii mai lung.Epuizeaza-te,elibereaza-ti mintea… .Oke,am vorbit ca Keanu Reeves in Matrix :))).Ce naiba se va intampla??!?Nu stiu si mai sunt si surpizele tale din cauza carora nu o sa dorm eu la noapte… (pouting)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s