Capitolul I

După 150 ani
Damon nu a putut niciodată să o uite pe Elena.În fiecare zi se gândea la ea.Toţi au trecut peste.Doar el nu.Nu putea să o uite pe Elena.
Lumea nu s-a schimbat deloc.E la fel.Nu e cum unii aşteptau.Cu nave spaţiale şi alte prosti.E aceaşi lume .Naturală şi plină de frumuseţe.
Damon nu ştia că Elena a devenit demon.Demonul este o creatură care pe vremuri a fost om.Ca să ajungi demon trebuie să ajungi mai întâi în iad.
Aceşti demoni sunt nişte fumuri negre care i-au sufletul oamenilor.Atunci când un demon este în trupul unui om acesta are ochii negrii complet.Sunt foarte răi şi omoară pentru distracţie.Pot fi exorcizaţi sau trimişi înnapoi în iad.Puţini demon îşi amintesc de latura lor umană.Totuşi cei care o fac sunt demoni buni.Tot perverşi dar buni.Aceştia nu omoară oameni.Elena este unul dintre ei.
Elena prefera corpurile care să nu aibă nici o asemănare cu vechiul ei corp şi făcea tot posibilul să-l evite pe Damon.După ce a stat 150 de ani în iad nu-l mai iubeşte pe Damon.Şi oricum asta nu era principala sa prioritate.Sam şi Dean Winchester erau problema sa.Vânătorii care şi-au propus să omoare toţi demoni posibili.Demonii şi oameni adică vânătorii erau în război de când porţile iadului s-au deschis şi mi de demoni au ieşit.
Ea şi prietena sa Ruby care a fost vrăjitoare înnainte de a fi demon cutreieră lumea împreună ascunzându-se practic de Dean şi Sam deoarece ea şi Ruby i-au tras pe spate pe băieţi luându-le Colt-ul.
Colt-ul este un pistol făcut de un vânător.Acest pistol poate omorâ orice fiinţă supernaturală.
Ruby preferă fetele blonde iar Elena cele brunete.
Elena era în corpul unei fete care semăna izbitor cu Rose.
Ruby şi ea se aflau în New York dar nu ştiau că aveau să deie nas în nas cu Sam şi Dean.
__________________
Autor:Bianca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s