Capitolul II

Elena’s POV:

Mi-am pus rochia albă cu franjuri ,platformele negre şi bentiţa şi mă pregăteam să plec .Le-am cerut baieţilor să nu vină pe la mine acasă.

Damon’s POV:

Am ajuns la bal.Eu şi Stefan stateam în colţuri diferite dar nici urmă de Elena .Nici macar nu ştiu de ce am venit pentru că pun pariu pe 1.000.000$ că Elena în va alege pe Stefan.Şi am zărit-o pe Elena.Era pe scena ,era asa de frumoasa.

-De curând mi s-a spus să fac o alegere pe care probabil o s-o regret sau nu în viitor dar am să vă las pe voi să vă daţi seama:Când iubeşti doua persoane,alege-o pe a doua deoarece dacă o iubeai cu adevarat pe prima nu te îndragosteai de a doua…
M-am uitat în ochii lui Damon şi am zambit slab iar apoi m-am dat jos de pe scena şi m-am dus în spatele scolii pentru că mi-am uitat telefonul în geantă .Pe care o lăsasem în maşină.Mă oprisem la doi paşi de maşina .Mi-am dat seama că Damon era în spatele meu la vreo 10 paşi .M-am întors şi am alergat spre el lipindu-mi buzele de ale lui .Restul a fost perferct .O noapte perfectă pe care nu am avut-o niciodata cu Stefan.

____________________

Autor:Bianca

Reclame

2 gânduri despre “Capitolul II

  1. <3<3<3 oo doood doooo mia placut faza cu : "Când iubeşti doua persoane,alege-o pe a doua deoarece dacă o iubeai cu adevarat pe prima nu te îndragosteai de a doua…" ❤ ma duc la next 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s