Cappitolul I -Intalnirea cu Stefan

 

 

Dragã jurnale,

Mã simt oribil astãzi.Nu ştiu de ce am scris asta.Poate e doar diferenţa de timp dintre Italia şi aici mã face sã mã simt aşa.Ştiu cã ar trebui sã mã simt fericitã şi sã zâmbesc tot timpul.Dar nu e uşor la fel cum crezi.

Dar,uite unde sunt,5:30 dimineaţa şi mã întrebam cum ar fi fost dacã pãrinţii mei ar fi fost aici.Tatãl meu ne lãsase pe mine şi pe mama în ziua în care m-am nãscut.Iar mama mea a fost ucisã acum 5 ani.Asta a fost ziua în care fratele meu mai mic a trebuit sã meargã mai departe.

Doare sã te gândeşti la asta.De asta m-am mutat de parte de Roma ,locul unde familia mea a fost luatã de lângã mine.Deci m-am mutat astãzi.În Mistic Falls.Am ales acest loc deoarece e departe de Roma şi istoria lui e foarte impresionantã şi binenţeles ficţiune.

Acest oraş crede cã vampiri şi vârcolacii existã.Eu cred cã sunt doar legende,ficţine,fãcute de cineva.De asemenea cred ca au fost fãcute pentru a speria copii pentru a se oprii din plâns şi a se culca.

Am o problemã aici.Nu am destui bani pentru a pãstra casa şi pentru a mã duce la şcoalã.Nu am terminat niciodata liceul în Roma şi aici nici mãcar nu pot merge.Dar nu-mi pasã.Am un job şi se plãteşte destul pentru a avea grijã de mine.

Kathrine Gilbert.Kathrine a trebuit sã-şi schimbe ultimul nume pentru a se muta în Mistic Falls.Numele ei real era Pierce.Luânduşi ochii de la jurnalul ei auzi ceva.Cineva bãtea la uşã.Se ridicase şi se duse sã vadã cine e.

Kathrine era o fatã deşteaptã aşa cã îşi puse un lanţ mic la uşã,astfel v-a deschide uşa în aşa mod în cât doar sã vadã cine e la uşã.

Ea deschise uşa .Era un bãiat.

-Buna ,am venit sã-ţi urez bun venit aici.Locuiesc alãturi.spuse bãiatul.

Kathrine trebuia sã recunoacã cã era drãguţ.Închise uşa apoi o deschise complet.

-Mersi!spuse Kathrine.

-Sunt Stefan Salvatore.şi tu eşti?spuse Stefan.

-Kathy!Încântatã sã te cunosc!Kathrine!Kathrine era întregul ei nume dar îl ura.Ea a fost numitã dupã un anumit strãmoş.Întotdeauna spunânduise Kathy.

-Pot intra?

-Um,îmi pare rãu.Este mizerie înãuntru şi mai am de despachetat .Poate altã datã.spuse Kathrine şi închise uşa.Privindu-l pe Stefan cum pleca de pe geamul living-ului.

Kathrine a m-ai auzit înainte de numele de Stefan Salvatore.Nu îşi putea aminti de unde aşa cã s-a întors la jurnalul ei.

Ea a observat cã a fost deschis.

 

Autor:Bianca

Reclame

5 gânduri despre “Cappitolul I -Intalnirea cu Stefan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s