Capitolul VII-The end !

Peste 2 ani

Relatia dintre Damon si Caroline devenise una stransa si foarte puternica! Pe parcursul a 2 ani Elena si Damon au devenit prieteni iar Elena s-a schimbat mult ! Nu mai era vampirita rea si fara suflet! Acum ii pasa ! Chiar ii pasa !Ii pasa de Caroline,ii pasa de Damon !

Chiar daca Damon semana izbitor cu Dan,asta nu era o provocare pentru ea ! Chiar daca Dan a fost una dintre iubirile ei nu insemna ca Damon trebuie sa fie si el ! Erau prieteni iar o prietenie poate dura cateodata mai mult decat o relatie !Era multumita de ea ,asa cum era !

Caroline mereu o suspecta ca simtea mai mult pentru Damon dar Elena intotdeuna a trecut testul si nu s-a lasat prada ispitei ! Nu simtea nimic pentru el ! Intradevar ,il iubea ! Dar il iubea ca pe un frate ,nu ca pe un iubit ! Era o dragoste diferita !

Damon a inteles dea lungul celor 2 ani ca nu toti vampirii sunt rai,si ca nu toti sunt buni ! Au trecut prin multe impreuna si au supravetuit de fiecare data ! Asta ii facea puternici ! Ii facea mai tari ! 

A devenit o persoana diferita !Nu mai era acel baiat rau acum! Avea acelasi farmec,aceiasi ochi albastri,aelasi par negru ca abanosul si ciufulit ,acelasi zambet innebunitor !

Era tot el,cu defecte si calitati ! Si o iubea pe Caroline ! Chiar o iubea ! Mai mult ca niciodata !Era febletea lui si o iubea cu defecte si calitati ! Niciodata nu a mai iubit si v-a mai iubi o alta fata cum o iubeste pe ea ! 

Parul blond de aur,ochii caprui si zambetul luminos il fermecau instantaneu !

Iubirea lor ,ce a trecut prin multe ,e puternica ! Si niciodata nu v-a ceda !Mereu vor fi uniti ,mereu vor fi alaturi unul de altul !

El o rasfata,o alinta,stie ce ii place ! Stie cum sa ii faca pe plac si o face fericita ! O reinviat-o si i-a dat aripi sa zboare !

Pentru ea ,el nu e printul in arumura ! E mai mult si mereu v-a fi cel care o iubeste ,rade de ea dar niciodata nu o v-a judecata ! Asta inseamna iubire cu bune si cu rele ! La bine si la greu ….Stai ,ca o dam in juraminte de casnicie si nu e bine !

Sunt ei,si se iubesc si nimic nu le v-a sta in cale ! Au trecut prin multe probleme iar acum sunt zambitori .

Ochii ce sunt cei mai frumosi au plans mult,zambetul de aur ascunde durere multa iar sarutarile….Ei bine ,sarutarile sunt portita de scapare catre rai !

Sfarsit !

___________

Autor : Bianca

Reclame

26 de gânduri despre “Capitolul VII-The end !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s