Prima pagina!

“Intamplator, oricine poate iubi.”

„Eu m-am nascut ca sa iubesc si nimeni nu ma poate contrazice ! Nu sunt un inger dar nici un demon ! Nu sunt sufletistă dar nici nepăsătoare ! Sunt eu ! Elene Gilbert ! Cea pe care o cunoaşteţi ! Alegerile mele nu sunt şi nu vor fi niciodată potrivite . Mai ales în domeniul dragostei ! Aşa că ………Mă aflu aici să vă cer ajutorul ! Ce ar trebui să fac ?Să încerc să-l iubesc dinnou pe Stefan aşa cum o facem o dinioară?Sau  să mă arunc în braţele lui Damon ?Experimentând ceva nou ! Ceva ce nu v-a muri niciodată !”

Acestea sunt gândurile mele ! Doamne ,de fiecare dată când citesc asta realizez cât de proastă putem fi ! Băieţii sunt doar nişte jucării ! Sunt……De unică folosinţă ! V-o spun din propria experienţă ! Cine are nevoie de ei? Eu sigur nu am ! 

Cum spuneam…..Sunt Elena Gilbert …..Dar nu aceiaşi Elena pe care voi o cunoaşteţi ! Nu îmi mai fac griji despre băieţi,familie sau orice altceva ! Am adoptat stilul de viaţă al lui Katherine daca pot spune aşa ! Sunt cel mai mare coşmar al tau ! Nu sunt Katherine ! Sunt mai rea şi mai nemiloasă că ea ! Sunt persoana pe care niciodată nu ţi-ai dori să o întâlneşti ! Iar dacă o vei face….Ei bine ,succes ! Dacă nu ai un motiv întemeiat…..Atunci nu vei mai exista !

Umblu prin lume de prea mult timp şi nimei şi nimic nu mă mai poate speria ! Am trecut prin prea multe ! Iar orice ai face acum……Nu vei reuşi să mă schimbi ! Toată lumea ştie de ce sunt în stare ! Voi ştiţi ? Ei bine,nu ve-ţi afla astazi !

Singura persoana care mi-a fost alături şi m-a înţeles a fost Katherine ! Care e acum ,pentru mine ca şi o soră ! Ea…………Şi încă cineva special au fost mereu acolo !  Ce pot spune ? E greu să găseşti oameni de încredere în lumea asta !

Am avut la distracţie cu carul în ani aceştia ! Nici un bărbat nu-mi poate rezista ! …Iar acum probabil gândiţi ” Normaaal ….L-ai cucerit pe Damon Salvatore !” ! Da,dragele mele ! Am facut-o şi pe asta ! Dar Damon…….. Pentru mine ….Ei bine ar fi un pericol să vă spun ce este Damon pentru mine nu-i aşa ?

Ahhhhhhh sweet London !

Nu mai pot sta …….Ne mai auzim la o vorbă ! Prietenul meu a venit să mă ia de la aeroport ! Ce drăguţ nu ?

xoxo

____________

Autor : Bianca

Reclame

17 gânduri despre “Prima pagina!

  1. Imi place,trebuie sa recunosc pentru ca recunosc cand vad ceva ce se va transforma intr-un lucru de care vom fi dependente.E o adaptare neobisnuita a ta si vreau sa vad ce va iesi in continuare!Succes,desi stiu ca ai si vei avea cu carul!

    • Multumesc mult B! Chiar nu sti cat ma bucur ca-ti place,ca va place !
      SI eu sper ca o sa ma descurc in continuare cu povestea aceasta ! Vom vedea ce v-a iesi ! Incerc cat de cat sa scriu la continuare dar…..Sti si tu ca e greu cu scoala asta ! :*

      • Oh da,stiu cat de greu e cu scoala asta blestemata care naib… ai prins ideea,si DA,stiu ca va fi ceva super cu timpul!Ahh,cat de dor imi e de blog si de voi si de tot ce inseamna BLOG-PE-WORDPRESS-PLUS-TOTI-DIN-CERCUL-MEU-DE-CITITORI-SI-PRIETENI.

  2. Ok….e ….e….SUPER nu am mai vazut aceasta fata a Elenei e dura si tare e extraordinara imi place enorm de mult cum i-ai schimbat personalitatea ❤ ma duc la next e dea dreptul superb imi place enorm de multtt <3<3<3<3<3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s