Pagina a treia!

    „Tipul cu părul negru si creț,cu niște ochi de diamant negru,îmbracat ca deobicei la costum Armani ,stătea la bar bând un pahar de vin roșu ! Părea ca aștepta pe cineva….Și că era foarte nervos ! Asta nu e bine !

Era în stare sa distruga tot ! O mașină de ucis vie ! Nimeni nu a stat și nu v-a sta în fața lui viu atunci când e nervos !Un singur pas greșit iar eu și Katherine ajungeam în gura ”Scorpionului”,caci asta era porecla lui ! Scorpionul nu era bătrân !Nimeni nu a aflat niciodată de unde are atâta  putere !

E o adevărată legendă iar uni vampiri îl consideră un zeu pentru puterea şi înţelepciuna lui !

Era un om calm şi înţelegător atunci când era în apele lui !Un bărbat zâmbăreţ ,cu o structură obişnuită,nu îţi dădea de înţeles că era un vampir sângeros !

Am împins-o pe Katherine cât mai departe pentru a nu risca să fim vazute de el sau gorilele lui deşi riscul era minuscul! Înconjurat de femei uşoare ,râsetele lui se auzeu în tot cazinoul !Dar când izbise un pahar de podeaua acoperită cu un covor roşu ca sângele se aşternuse o linişte deplină iar el ………..”

-Serios ? Pe bune ? Roz şi portocaliu ? Unde a dispărut Katherine cea cu stil ?

Se pare ce trebuie sa plec ! Ne vedem la o privire aruncată cu nesimţire !

Reclame

24 de gânduri despre “Pagina a treia!

  1. deci imi provoci sentimente contradictorii te iubesc pentru glumele ce le faci la sfarsit dar te urasc pentru ca opresti povestea fix in punctul culminant:)))) ciudat nu??:))) oricum fug la next <3<3<3<3 ma prins povestea asta rau de tot<3:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s