Pagina a şasea!

„Eram paralizată! Nu puteam să mă mişc, nu puteam să respir ! Ştiu că i-am greşit !Ştiu că nu a fost bine ceea ce am făcut şi jur că l-aş fi luat cu mine-n lumea lagră dar credeam că îi v-a fi mai bine fără mine!
Doar de ar putea înţelege că niciodată nu l-am părăsit ! Doar de ar putea înţelege că niciodată nu am renunţat la el………Dar ştiu că azi şi acum povestea noastră se termină pentru totdeauna .
Am încercat ,chiar am încercat dar nu puteam să renunţ la el ştiind că l-am părăsit !
Şi mi-a jurat că într-o zi roata se v-a întoarce iar eu voi fi cea rănită! Că eu voi suferi aşa cum el a suferit ! Că eu voi fi prima şi ultima lui iubire……Pe care mereu o v-a urâ şi iubi în egală măsură până când sorta v-a decide că nu mai are ce căuta pe acest pământ !
Ştiu că o merit, ştiu că merit să sfârşesc aşa şi nu mi-e frica deoarece prefer să nu trăiesc deloc decât să trăiesc fără el !
Nu îl merit ! Chiar dacă la început era băiatul rău mereu i-a păsat de mine iar asta spunea multe !
Prima dată când ne-am întâlnit ştiam că îl voi revedea! Nu ştiam când,unde şi cum dar ştiam că se v-a întâmpla! Şi uite că de la ură am ajuns să fim prieteni,dar amândoi ştim că mereu am fost mai mult decât prieteni !
„Mereu te-am iubit şti o şti bine ! Da’ iubirea mea are un preţ!” spuse el în şoaptă pregătit să-mi răsucească gâtul.
„Atunci, se pare că nu am avut destui bani să o cumpăr !” iar într-un moment era mort .
Dar ce era de făcut? Nu îl puteam lăsa să mă omoare! Regret,regret enorm că s-a ajuns aici dar e doar vina mea ! Eu am început războiul şi tot eu trebuia să-l termin!
M-am apropiat încet de Katherine…..Şiroaie de lacrimi au căzut din ochi mei ! Nu putea fi moartă,nu acceptam ca ea să fie moartă ! Am sunat-o pe Bonnie la care nu am mai apelat de mult ! Trebuia să o readuc pentru că fără ea…..Eram total pierdută în lumea umbrelor !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bonnie făcuse tot ce putuse şi plecase ! Nu ştiam ce se v-a întâmpla dar ştiam că dacă nu se trezeşte…..Mă voi alătura ei !
„Nu o să te alături nimanui ! Şi nu mai gândi cu voce tare!” rostise aceasta ridicându-se de pe podea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Păi …Se pare că asta e ! Asta e povestea mea ! Ceea ce m-a schimbat enorm şi m-a făcut să ţin mult mai mult la oamenii care îmi sunt alături ! E drept că nu voi mai fi niciodată acea Elena pe care cu toţi o ştiaţi dar poate că e un lucru bun.

Priviţi partea plina paharului……Sunt încă în viaţă!”

Sfârşit

Reclame

9 gânduri despre “Pagina a şasea!

  1. M-am intepat super adanc!!!!Cum adica e mort!?!?!Nuuuuuu!!!!!Nu pot sa cred ca mi-ai facut asta!De ceee?! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Imi pare bine ca ea e in viata si sa stii ca as fi preferat ca el sa fie in viata in locul lui Kath insa bine ca e cu hepi end :)))

  2. nu nu nuuu ne parasiii de ce ai plecat de langa noi :((((( de ce lai omorat desi bine ca elena nu e moarta dar cum a spus si ea „nu mi-e frica deoarece prefer să nu trăiesc deloc decât să trăiesc fără el !” asta inseamna ca ea inca mai sufera :o3 nu e corect :(((( chiar de a facut cateva lucruri rele…oricum chiar mia placut povestea asa ca lansez urmatoarea intrebare : de ce ai terminato asa de repede??:((((( mai vremmmm:((( <3<3<3<3<3<3<3<3 a fost super povestea:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s