Pagina a cincea!

„……Dar acum e timpul ca eu să mă joc cu tine ! Şi ca să nu zici să sunt băiat rău nu o să te omor nici pe tine nici pe Katherine ! Dar sunt sigur ca cineva chiar ar vrea să „vorbescă” cu tine .

Nu stiam la ce se referă până l-am vazut pe el ! Intra cu paşi mici in cazino ! Acelaşi păr blond,aceiaşi privire ! Îmi zâmbise scurt şi se îndreptase către Katherine !
Ultima oară când l-am vazut eram în Chicago! Dar ultima oară când am vorbit cu el a fost în Mistic Falls . Sunt sigură că mă urăşte dar intenţia mea nu a fost niciodată să-l fac să mă urască ! Vroiam că el să aibă o viaţă fără mine că poate aşa îi e mai bine dar el s-a supărat pe mine !
Şi uitea aşa trecem noi de la iubire la ură ! Dar dacă viaţă nu ar avea urcuşuri si coborâşuri nu ar fi viaţa nu ?
Într-un moment Katherine era moartă ! Respiraţia mi se tăiase şi simţeam cum picioarele mi se înmoaie! Ştiam că mă urăşte pe mine dar ce avea cu ea ?
Îmi citise nedumerirea de pe chipul meu şi spuse „Într-un război există şi victeme colaterare !

Nu ştiam ce vrea de la mine dar ştiam că l-am rănit …..Şi mă durea mai mult decât îl durea pe el ! Mă durea că am renunţat la el când putea să fug doar eu şi el !Dar trecutul rămâne trecut iar el rămâne acelaşi ce să s-a îndrăgostit de mine iar mie nu mi-a păsat îndeajuns de mult !Se uitase pentru ultima oară către Katherine, păşise peste ea ducându-se la bar şi turnându-şi un pahar de tărie nu-mi dădea nici o importanţă.De parcă nu aş fi fost acolo .Se uitase scurt la Scorpion iar acesta plecase lăsându-ne singuri .Într-o fracţiune de secundă era chiar în faţa mea .

„Hey Buffy!”

________________

Autor: Bianca

Reclame

4 gânduri despre “Pagina a cincea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s