۝Capitolul II.Just a stranger۝

~~~~~~~~~~Chloe”s Pov~~~~~~~~~~~
Cine era ea ? Îmi părea aşa de familiară……..Asta e! Era fata din spatele clasei,ciudata ce nu vorbea cu nimeni! Sara Chaos parcă.
-Ce cauţi tu pe aici,făcătură? rostise ea .
Făcătură…..Aşa ne spuneau „cei mari”! Sara nu vorbea cu nimeni din clasă dar asta nu însemna că nu avea prieteni ! Cei mari ,din clasa a XII-a , cei care erau respectaţi de toată lumea din cauza reputaţiei lor !
Anubis, Nicole şi Seth! Ei erau cei pe care toată şcoala îi respecta în tăcere deoarece ei erau singurii care nu aveau nici o probmelă în a se lua de noi şi a spune ceva! A spune tot ce nu le convine!
În urma unei certe pe care Maya a avut-o cu Sara în clasa a VIII-a , le-a spus tuturor să nu mai vorbească cu Sara, şi a inventat tot felul de bârfe despre ea!
Niciodată nu am vorbit! Nu serios! M-ai mult de „Ai un creion?” sau „Cât e ora?” nu a fost niciodată între noi!
-Doar mă plimbam! spusem eu cu puţină răguşeală în voce.
-Da sigur…
-Oricum ,care e problema ta? luasem eu atitudine.
-Uite, am înţeles, eşti tare pentru că eşti bogată şi toate cele dar înnainte să vorbeşti ar trebui să gândeşti! Eşti fată deşteaptă !
De când mă meninţă ea ?
-Nu te ameninţ! Doar încerc să te ajut! protestă ea.
-Cum,cum de ai ştiut ce gândeam? şoptisem puţin speriată.
-Nu ţi s-a întâmplat niciodată? Să auzi fără să vrei gândurile oamenilor?
-Nu ştiu despre ce vorbeşti!
Am luat-o la fugă.Eram speriată ! Era ceva ce nimeni nu ştia despre mine!
-Ştiu că ţie frică de ceea ce eşti! Eşti doar un străin acum! strigase după mine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alergam pe străzi confuză, lacrimile curgeau încet pe chipul meu , hainele erau pline de praf iar încurând furtuna v-a începe!
Oameni ce treceau pe lângă mine alergând, toţi doar feţe necunoscute! Oameni ce aveau familii, ce aveau un loc pe care să-l numească „acasă”….Dar eu, eram doar eu şi cu mine! Cu nişte părinţi ce nu dădeau 2 bani pe mine, mutându-mă la fiecare 3 ani din loc în loc, nu apucam să îmi fac cu adevărat prieteni, eram o stăină atât de cunoscută la suprafaţă dar singură pe interior.
Îmi era frică….Îmi era frică că pot deveni şi mai singură de atât?îmi era frică de ceea ce eram cu adevărat? De ce îmi era cu adevărat frică? Eram o fată singură ce nu avea pe nimeni , pe care nimeni nu o iubea în deajuns de mult !
Maya , Oliver….Da ,sunt prieteni mei ! Dar nu ar sta cu mine la greu ! Doar atunci când erau lucruri marunte ca o despărţire sau câte o rană provocată din neatenţie pe la câte o petrecere!
Nu erau decât nişte copii bogaţi şi îngânfaţi ce nu vor întâlni probabil niciodată pericolele din viaţa de zi cu zi, ce probabil niciodată nu se vor simţi singuri ! Dar eu……De ce nu pot fi ca ei ? Ce îi face pe ei mai buni decât mine?
Ploaia începuse ,iar eu alergam cu cea mai mare viteză , plângând, udă până la piele şi cu cizmele pline de noroi, m-am adăpostit într-o scară de bloc fantomă !
Nu era cel mai plăcut loc de aţi petrece seara dar probabil ploaia nu se v-a opri până dimineaţă! M-am ghemuit într-un colţ adormind în neştire , gândindu-mă la vorbele Sarei…….

Reclame

14 gânduri despre “۝Capitolul II.Just a stranger۝

  1. Ce trist!!!:((( Sunt curioasă în privinţa naturii ei,chiar e interesant iar vorbele Sarei sunt chiar…ciudate!
    Pot să spun că m-ai cucerit cu trio-ul ăla al şcolii :)) ?Da,şi aştept să văd ce sunt ei,cine sunt ei cu adevărat şi ce îi va aduce dimineaţa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s