۝Capitolul I.Empire State of Mind۝

Era o zi obişnuită!New York-ul era plin de agitaţie, ca de obicei !
Chloe se îmbrăcase lejer într-un trening de catifea turcuaz şi pornise spre casa Jordan pentru a se întâlni cu Oliver şi Maya.
Maya şi Oliver erau cei mai buni prieteni ai lui Chloe, cunoscându-se de când Chloe s-a mutat în New York.
Chloe era o fată blondă, cu ochii căprui şi amabilă….Dar ce-a mai importantă calitate a ei era că nu se lăsa luată de val!
Păşise încet pe podeau de marmură a casei Jordan când Maya sărise efectiv pe ea.
-Insfarsit ! ţipase aceasta .
Ce e drept,Chloe ieşea foarte greu din casă! Îi plăcea să meagră încet şi să se amuze de oamenii agitaţi ce treceau în fiecare dimineaţa pe langă ea .
Oliver stătea pe canapea copiind în grabă tema la matematică pe care nici macar nu se ostenise să o faca, stiind ca Maya i-o v-a da sa o copie !
Deşi era cam tocilară, Maya ştia mereu cum să se distreze! Întotdeauna îşi bătea joc de Ashley, tocilara clasei ce avea nişte ochelari imenşi,era destul de plinuţă şi stătea întotdeauna cu capul în cârti! Aceasta se infuria de fiecare data ţipând ”Lasaţi-mă în pace!” cu vocea ei piţigăiată !
-Putem pleca ? rostise Maya către Oliver.
-A……….Acum! închise el caietul, punându-l în geantă şi ridicându-se.
-Putem sa trecem pe la mine mai întâi? întrebase Chloe.
-Sigur! spuse Oliver cu nonşalanţa.
Cei trei se urcase în limuzina lui Oliver şi pornise catre Brooklyn, unde locuia Chloe. Singură ,ce-i drept deoarece parintii ei erau plecaţi în vacanţă şi nu îi plăcea să fie singură într-o casă imensă. Asa ca se mutase în apartamentul din Brooklyn.
Aceasta urcase scările în goană şi intrase în casa.
Nu stia ce sa poarte ! Deşi era o zi obişnuită,ca oricare alta, nu se putea duce în trening .
Maşina claxonase insistent grăbind-o pe Chloe să aleaga din dulap o pereche de pantaloni aurii, o bluza neaga şi o jachetă de piele !
Îşi luase geanta de pe masă, închise uşa şi lăsase cheia sub preş ca de obicei.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
După cursuri aceasta refuzase să meagă acasa cu Maya pe pretextul că are nevoie de o primbare, singură.
Se plimbase fară o ţintă clară timp de 2 ore pe străzile din Brooklyn dar tot simţea nevoia de linişte!
Avea neavoie să fie singură cu gândurile sale ! Oricât ar încerca să renunţe la ideea că ar fi putut fi îndrăgostită de Oliver, nu reuşise ! Nu vroia asta si nu a vrut-o niciodată…..Pur şi simplu s-a întâmplat în urma unui joc prostesc de adevăr şi provocare în care el a fost provocat să o sărute !
Niciodată nu ar fi crezut că un joc prostesc v-a însemna ceva pentru ea ! Ceva era diferit ….Ceva s-a schimbat în ultimele săptămâni!
Când luna argintie e stăpâna cerului, Chloe nu are linişte ! Ştie că ceva se v-a întâmpla! Numai că nu ştie când, unde şi de ce? De ce aude dintr-o dată voci, de ce are o forţă neobiştuit de mare, de ce dintr-o dată simte că orice e mai interesant, mai intens……….De ce?
Dase de o străduţă lăturalnică pe care nu o mai întâlnise până acum . Avea impresia că se pierduse dar de odată o fată sărise pe fereastra unui bloc fantomă chiar în faţa ei.
Reclame

13 gânduri despre “۝Capitolul I.Empire State of Mind۝

  1. […] Dupa cum stiti am incheiat A bloody Story asa ca trebuia sa incep o poveste noua (cum fac de obicei) dar de data aceasta povestea nu are nicio legatura cu TVD! Este o poveste personala,daca pot spune cu personaje foarte dragi mie ! Sper sa v-a placa ! Chiar vreau parerea voastra ! Asa ca aveti aici REZUMATUL si Primul Capitol. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s