Loving her forever I cursed my heart!

În fiecare noapte acelaşi vis,aceiaşi poveste,aceiaşi vină ! Vina mea ! De care nu voi scăpa până când moarte v-a decide că existenţa mea pe pământ nu îşi mai are rostul!
În fiecare seară îmi apare în vis,şoptindu-mi că mă iubeşte ! Totul începe atunci când mă trezesc într-o cameră unde lumânările aprinse poposeau împrejurul incaperii iar petalele de trandafiri acopereau patul negru! Cu fiecare răsuflare,cu fiecare pas,cu fiecare atingere şi clipire o simţeam mai aproape ! Atât de aproape şi totuşi atât de departe ! Îmbrăcată într-o rochie roşie sangerie ,cu părul castaniu ce poposea pe umerii ei ,cu fiecare pas de felină pe care-l făcea… Devenea tot mai aproape!… Dar totuşi foarte departe! …O eternitate ne despărţea, ironia este că cu fiecare pas pe care-l făcea… Cu atât mai departe se-n depărta!
Mireasma parfumului ei era ca o rază de soare, dar totuşi, ca o fărâmă de lună! Îmbietor şi şarmant putea doborî şi cei mai puternici bărbaţi. O răsuflare… Şi tu devenei soldatul ei! Slujind-o şi dându-ţi viaţa pentru ea! Apărând-o şi protejând-o ! Iubind-o şi urând-o pentru felul în care te-a fermecat!
Fiecare buclă din părul ei era ca o bucată din rai! Aşa strălucitor şi moale! Aşa de înmiresmat cu aroma mărului verde dar totuşi ca primăvară!
Era o femeie puternică,delicată,graţioasă şi totuşi ruptă din firul poveşti! Pierdută în spaţuil infini, pustiind singură ca o felină prin lume, sperând să găsească dinnou dragoste pe care odată nu dădea doi bani! Acea dragoste pură care o respecta, alinta, făcând-o cea mai specială femeie din lume doar zâmbindu-i şi şoptindu-i vorbe dulci! Ajutând-o la greu, reparându-i greşelile dar totuşi necrezând că ea e perfectă! Apărând-o de întunericul şi misterul nopţii şi protejând-o de pericolele zilei !
Visa ca acel bărbat să fie găsti de ea! Neoprindu-se, căutându-l zi şi noapte doar pentru ai mai da un singur sărut înnainte de răsărit!
În fiecare noapte în visurile mele era femeia pe care o doream! Nici magia soarelui şi puterea dimineţi nu o făceu să dispară! Era mereu în inima mea! În fiecare noapte adormind cu zâmbetul pe buze doar pentru că ştiam că o voi revedea, că o voi simţi dinnou, că voi simţi piele ei mai fină ca toate diamantele din lume, că-i voi mirosi parfumul îmbietor, că îi voi mângâia minunatul păr castaniu!
Mişcânduse ca o felină ,delicat şi suav încât nici nu-ţi dădeai seama că era acolo totuşi… Săturându-te şi mângâindu-te!
Era femeia pe care orice bărbat ar fi norocos să o aibă iar eu o pierdusem!O pierdusem crezând că nu o merit! Rupându-i inima în milioane de bucăţi care acum zac pierdute în lume sperând că cineva le v-a uni la loc!
Mi-a fost aşa de greu să mă despart de ea! De jocurile ei, de sarcasmul şi perversitatea cu care vorbea… Toţi erau invidioşi pe noi dar noi … Unul fără altul nu avem magie!
Sper ca într-o zi… Să o pot revedea, să o pot strânge dinnou în braţe spunându-i că o iubesc!

Blair Waldorf nu v-a fi niciodată uitată ,
iar inima mea o v-a purta în cel mai sigur loc!
Al vostru prinţ cu inima cea melancolică,
Chuck Bass .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s