Help me !!

 

PhotoHey ! Stiu ca nu am vorbit de mult ..In jur de o luna dar , o sa incerc sa-mi fac mai mult timp pentru blog si pentru voi , deoarece am cam uitat cum e sa faci parte din blogsfera , iar asta nu e bine ! Am nevoie si de ajutorul vostru pentru ca nu pot avea un blog doar pentru mine ! Vreu sa-mi spuneti opiniile voastre si sugestiile voastre ! Iar acum va intrebati, in legatura cu ce ? Ei bine, in legatura cu blogul. Ce fel de povesti vreti sa postez , daca ar trebuii sa mai continui vechile povesti sau sa le sterg si sa incep de la inceput ….Orice sfat e bine venit !

Si pentru ca nu am mai vorbit de mult vreau sa stiu ce ati mai facut, deci un link al blogului vostru, a unei noi povesti sau one-shot e bine venit !

 

 

Reclame

11 gânduri despre “Help me !!

  1. Bia is back!!Well, Queen B a trecut prin niste modificari afective in ultima vreme (vezi OneShot-ul:”Coming home”,adica baiatul de acolo hihihi ) .Off,mai mai mai,eu nu vreau sa te opresti din a mai scrie la povestile incepute,adica B va fi foarte suparata!!Unele noi sunt sigura ca ar fi binevenite deci… c’mon!Apuca-te de treaba,te vrem inapoi,cel putin,eu te vreau aici din nou!!Missed you so freakin’ much!!!
    ~~B & E~~
    http://www.monster01devorator.wordpress.com

    http://www.pasareadenoapte.wordpress.com

  2. Heii! Mă bucur că ai revenit. Eu zic să nu laşi poveştile neterminate sau să le ştergi. Propun să le termini şi apoi să te apuci de altele… de asemenea, ar fii drăguţ să vedem câte ceva despre tine, ştiu şi eu? Orice e bine venit aici. Abia aştept să te reapuci de treabă.
    Nu-ţi las linkuri, că nici eu n-am fost prea harnică. :)) Pupici dulci către Bia!! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s